Talent in Beeld

Sandra Schrijver


Bedrijfskunde
Erasmus Universiteit Rotterdam

Sandra (21) heeft veel energie en wil deze graag gericht inzetten.

MIJN DROOMBAAN
“Mijn droombaan is in elk geval in de FMCG. Zorgen voor de beste producten voor de klanten, veel innoveren, actie, dat spreekt me aan. Momenteel loop ik stage bij Beiersdorf als Marketing Intern NIVEA Personal Care. De categorieën die hieronder vallen zijn Haircare, Bathcare en Deodorant. Allemaal producten die dagelijks gebruikt worden waardoor er veel actie is en veel leermomenten zijn.”

MIJN AMBITIE
“Ik ben altijd nieuwsgierig en internationaal georiënteerd; ik heb een tijd in Australië doorgebracht, deelgenomen aan een uitwisselingsprogramma met Denemarken en een internationale stage gedaan in Canada. Nu denk ik erover om mijn master te gaan doen in Singapore. Ik wil het beste uit mezelf halen door onder andere commissies, projecten, bijbanen en stages.”

MIJN TALENT
“Als ik ergens voor ga, ga ik er 100% voor. Ik ben perfectionistisch en kan veel dingen tegelijk doen. Ik heb bijvoorbeeld ook nog een bijbaan en ben actief bij zowel studenten- als studieverenigingen. Overal het maximale uithalen!”

DE KRACHT VAN QOMPAS
“Zoals veel studenten heb ik de studiekeuzetest gedaan en tijdens het Speeddating Event MAEur, welke ik mede organiseerde, deelgenomen aan een krachtige workshop van Qompas. Ook hebben ze me geholpen bij het vinden van mijn huidige stage.”

Bekijk ook de volgende talenten:

Jorick Weijers

Jorick Weijers


Master SEPAM (Technische Bestuurskunde)
TU Delft

Lees verder »
Koen van Berge Henegouwen

Koen van Berge Henegouwen


Master Strategic Innovation Management
Rijksuniversiteit Groningen

Lees verder »