Talent in Beeld

Rico Waanders


Chemistry & Science Based Business
Universiteit Leiden

Rico wil graag resultaat van zijn werk zien.

MIJN AMBITIE
“Voor mij is het belangrijk om te kunnen groeien, zowel in mijn werk als persoonlijk. Uitgedaagd worden is heel belangrijk, verantwoordelijkheid dragen ook. Ik wil graag resultaten zien van mijn werk, de impact ervan moet zichtbaar zijn.”

WAT MIJN STAGE VOOR MIJ DOET
“Als chemicus kun je drie kanten op: onderzoek, onderwijs of het bedrijfsleven. Onderzoek deed ik op de universiteit en het onderwijs heb ik leren kennen doordat ik een jaar op een middelbare school les heb gegeven. Mijn stage geeft me de kans om te zien hoe het er in het bedrijfsleven aan toegaat. Zo leer ik gaandeweg.”

MIJN TALENT
“Ik ben iemand die heel erg in kansen denkt en altijd streeft naar het hoogst haalbare. Meestal weet ik dat ook wel te bereiken; ik werk hard en pak de dingen over het algemeen wel slim aan. Omdat ik al een aantal verschillende ervaringen heb opgedaan, ben ik veelzijdig geworden en heb ik geleerd om in allerlei omgevingen overeind te blijven.”

DE KRACHT VAN QOMPAS
“Qompas beschikt over een enorme database van studenten en starters en kent deze vaak al vanaf de middelbare school. Daardoor zijn ze voor bedrijven, ook de grote, een aantrekkelijke partij en dat betekent dat ze vervolgens ook aantrekkelijk zijn voor studenten. Voor mij wist Qompas precies de juiste stage te vinden. Daar zijn ze echt naar op zoek gegaan.”

Bekijk ook de volgende talenten:

Dante Tatipata

Dante Tatipata


Bachelor Communicatie en Informatiewetensch., Master Business Administration (Marketing)
Radboud Universiteit

Lees verder »
Inge horrevorts

Inge Horrevorts


Bachelor Sociologie en Master Business Administration
Universiteit van Tilburg en Vrije Universiteit Amsterdam

Lees verder »