Talent in Beeld

Michiel Mueller


Master Transport, Infrastructuur en Logistiek
Technische Universiteit Delft

Michiel Mueller (27) ziet veel kansen om dingen te verbeteren.

MIJN DROOMBAAN
“Transport is een belangrijk facet van onze economie en dat al eeuwenlang. Vroeger hadden we de VOC-schepen en nu bezorgt PostNL honderdduizenden pakketjes per dag. De transportwereld fascineert me, door alle technische aspecten, maar ook omdat het continu in beweging is, letterlijk en figuurlijk. Daar wil ik graag in werken!”

MIJN AMBITIE
“Ik ben projectleider procesontwikkeling voor het groottransport. Momenteel doe ik nog relatief kleine projecten, maar in de toekomst wil ik grotere projecten doen en daardoor een stempel drukken op hoe de wereld van morgen eruitziet.”

MIJN TALENT
“Mijn analytische vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en ik beschik over een flinke dosis oplossingsgerichtheid. Waar ik me verder in wil ontwikkelen, is het vermogen om oplossingen nog beter te kunnen realiseren.”

KRACHT VAN QOMPAS
“Ik maakte voor het eerst kennis met Qompas via de studiekeuzetest. Daarnaast geeft Qompas veel informatie over interessante mogelijkheden bij bedrijven, zoals business courses en traineeships. Qompas is er al zo lang, het is geen eendagsvlieg en daardoor neem ik ze serieus.”

Bekijk ook de volgende talenten:

Arjan ten Buuren

Arjan ten Buuren


Innovation Management
Rijksuniversiteit Groningen

Lees verder »
Michiel Mueller

Michiel Mueller


Master Transport, Infrastructuur en Logistiek
Technische Universiteit Delft

Lees verder »