Talent in Beeld

Koen van Berge Henegouwen


Master Strategic Innovation Management
Rijksuniversiteit Groningen

Koen (24) ziet innovatieve technologie als grote kans.

MIJN AMBITIE
“Disruptive technology fascineert me enorm. De wereld verandert in dat opzicht razendsnel. Ik wil grote bedrijven helpen om zich continu aan die technologie aan te passen. Ze hebben de externe impulsen van jonge mensen voor nodig om slimmer of beter te kunnen werken en verzekerd zijn van hun toekomst.”

WAT EEN TRAINEESHIP VOOR MIJ HEEFT GEDAAN
“Als je van de universiteit af komt, weet je vrijwel nog niks. Daar kwam ik op de introductiedag al achter. Tijdens het traineeship heb ik veel praktische kennis opgedaan, door cursussen, maar ook door projecten uit te voeren bij verschillende klanten. Ik heb daardoor een hele snelle ontwikkeling kunnen doormaken.”

MIJN TALENT
“Ik ben snel van begrip, meestal heb ik aan een half woord genoeg. Ik laat me ook niet snel  schrikken – als ik vastloop zoek ik uit waar dat door komt, zelf of met hulp van anderen. Tegelijkertijd straal ik ook een zekere rust uit, waardoor ik mensen snel op hun gemak kan stellen. ”

DE KRACHT VAN QOMPAS
“De website van Qompas is heel krachtig, hij helpt goed om uit te zoeken welke studies passen bij de functie die je ambieert. Via Qompas heb ik ook een baan aangeboden gekregen, maar uiteindelijk gekozen voor een traineeship.”

Bekijk ook de volgende talenten:

Jorick Weijers

Jorick Weijers


Master SEPAM (Technische Bestuurskunde)
TU Delft

Lees verder »
Inge horrevorts

Inge Horrevorts


Bachelor Sociologie en Master Business Administration
Universiteit van Tilburg en Vrije Universiteit Amsterdam

Lees verder »