Talent in Beeld

Jorick Weijers


Master SEPAM (Technische Bestuurskunde)
TU Delft

Jorick wil werken aan transitie van fossiel naar duurzaam.

MIJN AMBITIE
"Tijdens een stage in Engeland kwam ik erachter dat mensen helpen om met veranderingen om te gaan voor mij belangrijk is. Ik denk dat investeren in ‘immateriële activa’ voor organisaties altijd loont. Daar geniet ik echt van. Zodoende is voor mij de master consultancy een belangrijke next step. Ik realiseer me heel goed dat je, als je van school komt, nog veel moet leren. Maar als ik aan mezelf blijf werken, dan kom ik er wel."

WAT MIJN STAGE VOOR MIJ DOET
"Tijdens mijn stage kan ik veel kennis opdoen van marketingadvies en procesinrichting. De opdracht bij Vebego spreekt me erg aan, omdat het over mensen gaat en een lange-termijndoelstelling heeft. Door wat ik hier doe, draag ik bij aan een structurele oplossing."

MIJN TALENT
"Mensen zijn voor mij mensen en niet iemand van een bepaalde afkomst of ras. Mensen vertrouwen mij. Ik ben direct, stel me voor iedereen open en heb een scherp zicht op mensen. Via hen vindt verandering plaats. Veel organisaties vergeten dat nog weleens."

DE KRACHT VAN QOMPAS
"De sterkste kant van Qompas is hun persoonlijke en pragmatische benadering. Daarbij werken ze echt als een team, zijn onderling goed op de hoogte en hebben een prima 'customer service'. Toen ik door omstandigheden te laat op een gesprek dreigde te komen, hebben ze voor mij het bedrijf gebeld."

Bekijk ook de volgende talenten:

Stella Vaz

Stella Vaz


Bedrijfskunde MER
Hogeschool InHolland, Alkmaar

Lees verder »
Arjan ten Buuren

Arjan ten Buuren


Innovation Management
Rijksuniversiteit Groningen

Lees verder »