Talent in Beeld

Inge Horrevorts


Bachelor Sociologie en Master Business Administration
Universiteit van Tilburg en Vrije Universiteit Amsterdam

Inge (24) zoekt veelzijdigheid in haar professionele leven.

MIJN DROOMBAAN
“Ik heb gekozen voor de specialisatie HR binnen mijn studie, want ‘werk’ is voor mij het belangrijkste thema. Ik wil mensen verbinden met hun werk, zorgen dat ze er het maximale uit kunnen halen. Maar ik wil me ook bezighouden met de strategische kant van het vak, want op dat gebied kan HR nog steeds groeien. Het liefst in een grote organisatie, die toch een open en goede sfeer heeft weten te behouden.” 

MIJN AMBITIE
“Voorlopig wil ik vooral ervaringen opdoen! Tijdens mijn studies heb ik diverse dingen gedaan, zoals een eigen onderneming en een bestuursjaar. Die veelzijdigheid zoek ik in mijn professionele leven ook. Blijven groeien, mijn grenzen op blijven zoeken en daar overheen gaan. Daarnaast hoop ik als HR-professional echt wat bij te dragen in een organisatie.”

MIJN TALENT
“Mijn belangrijkste talent is mijn vermogen om netwerken op te bouwen, te onderhouden en er gebruik van te maken. Dat werkt twee kanten op; mensen kunnen iets voor mij betekenen, maar ik ook voor hen. Ik ben oprecht in mensen geïnteresseerd, nieuwsgierig en niet bang om uit mijn comfortzone te komen.”

DE KRACHT VAN QOMPAS
“Ik vind het knap van Qompas dat ze erin slagen om zo’n grote informatiebron te zijn voor duizenden studenten, scholieren en recruiters, maar er tegelijk in slagen om je persoonlijk te helpen. Bijvoorbeeld door je cv te checken of je op kansen te wijzen. Bovendien zijn ze heel actief; je loopt ze altijd wel ergens tegen het lijf.”

Bekijk ook de volgende talenten:

Koen van Berge Henegouwen

Koen van Berge Henegouwen


Master Strategic Innovation Management
Rijksuniversiteit Groningen

Lees verder »
Rico Waanders

Rico Waanders


Chemistry & Science Based Business
Universiteit Leiden

Lees verder »