Talent in Beeld

Arjan ten Buuren


Innovation Management
Rijksuniversiteit Groningen

Arjan is intrinsiek gemotiveerd zich telkens te verbeteren.

MIJN AMBITIE
“Voor zowel bedrijven als mensen moet het in mijn ogen een intrinsieke motivatie zijn om jezelf telkens te verbeteren. Als innovatiemanager wil ik meedenken over de vraag hoe bedrijven zich de mindset eigen kunnen maken om zich in een concurrerende markt te onderscheiden en de performance te verhogen.”

WAT EEN TRAINEESHIP VOOR MIJ HEEFT GEDAAN
“Een traineeship is een goede mix van opdrachten, targets én de mogelijkheid om je eigen talent te ontdekken. Je doet veel ervaring op verschillende plaatsen op in een korte tijd. Bovendien bouw je een aanzienlijk netwerk op.” 

MIJN TALENT
“Om te beginnen ben ik heel nieuwsgierig. Daarnaast ben ik ondernemend – de studie die ik gekozen heb, zegt alles over mij. Ik sta altijd open voor de mening van anderen en wil zoveel mogelijk leren van mijn eigen ervaringen en andere mensen. Ik ben iemand die over de grenzen heen kijkt, zowel letterlijk als figuurlijk.”

DE KRACHT VAN QOMPAS
“Qompas is hét platform om bedrijven en studenten dichter bij elkaar te brengen. Via hen heb ik me ingeschreven voor verschillende inhousedagen, masterclasses en andere events. Vooral hun persoonlijke mails met tips over bijvoorbeeld mijn cv, maar ook over de mogelijkheden voor studie of werk, vind ik erg goed.”

Bekijk ook de volgende talenten:

Koen van Berge Henegouwen

Koen van Berge Henegouwen


Master Strategic Innovation Management
Rijksuniversiteit Groningen

Lees verder »
Stella Vaz

Stella Vaz


Bedrijfskunde MER
Hogeschool InHolland, Alkmaar

Lees verder »