Qompas Campus Recruitment & Employer Branding

Qompas is gespecialiseerd in employer branding en het begeleiden van hbo en wo talenten naar hun ideale baan. Onze 30 professionals kiezen voor een unieke aanpak. Door te doen wat anderen nog niet deden. Door te bouwen aan serieuze relaties. Met opdrachtgevers en kandidaten. Maar ook met scholen, universiteiten en studie- en studentenverenigingen. We maken gebruik van onze eigen kanalen en kiezen voor kwantiteit en kwaliteit door een database van 180.000 talenten, 20 jaar kennis in de campus en een focus op service.

Voor onze klanten combineren we employer branding met harde resultaten op ons online platform maar ook offline in trainingen en via onze eigen events.

Qompas CarrièreStart is het online platform waar werkgevers en studenten elkaar kunnen vinden. Qompas brengt studenten, starters en young professionals echt in contact met uw organisatie middels
het online platform, onze e-nieuwsbrieven en dedicated campagnes, maar ook door het staffen van uw inhousedagen en werven voor startfuncties en traineeships.

Bekijk direct onze diensten