Nieuws

Even voorstellen - Renske van Duivenbode, Campus Marketeer


22-06-2018

Nieuwe uitdaging!
Vanaf half maart ben ik werkzaam bij Qompas als campus marketeer. Na mijn studie commerciële economie ben ik begonnen als marketeer in de industriële productontwikkeling sector, hier heb ik praktijk ervaring opgedaan op het gebied van online marketing strategie opzetten. Aangezien ik de connectie met de doelgroep miste ben ik verder gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging, die heb ik gevonden bij Qompas!

Studentenorganisaties
Tijdens mijn studie ben ik altijd heel actief geweest op mijn studentenvereniging. Dit helpt mij in het contact met alle studentenorganisaties (zowel landelijke partners als studie- en studentenverenigingen) waar wij met Qompas mee samenwerken.

Afgelopen periode
Afgelopen 3 maanden hebben in teken gestaan van contractverlengingen met studentenorganisaties en nieuwe samenwerkingen opzetten. Dit om te zorgen dat wij als Qompas volgend jaar weer goed op de campus evenementen zijn vertegenwoordigd. Zodat onze database de continue aanstroom van topstudenten verder uitbreid.

Wat staat er nog op de planning
In de aankomende maanden ga ik druk aan de slag om Qompas nog bekender te maken bij studenten en nieuwe initiatieven op te zetten, om ook op online gebied een grotere instroom van studenten te creëren. In alle studierichtingen, van finance tot IT en van marketing tot juridisch. Hopelijk komen we elkaar aankomend collegejaar op een van de honderden events tegen :).

renske.jpg