Nieuws

Even voorstellen - Merel Vergunst, recruitment consultant


10-09-2018

Graag stel ik mij even voor, ik ben Merel Vergunst en afgelopen maand gestart als recruitment consultant bij Qompas. In 2014 ben ik in Leiden afgestudeerd van de opleiding Human Resource Management, hierna heb ik ervaring opgedaan in recruitment en HR. Bij Qompas combineer ik mijn passies: het trainen van jong talenten het matchen van deze talenten met passende werkgevers. In de komende maanden ga ik mij bezig houden met het benaderen van deze talenten en kijken waarhun talenten liggen om zo mooie matches te gaan maken.

 

Nieuwe uitdaging!
Afgelopen augustus ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als recruitment consultant bij Qompas. Ik ben bij Qompas terecht gekomen door mijn passie voor het geven van trainingen en coachen van young professionals in hun loopbaan. Bij Qompas kan ik dit tot uiting laten komen door afstudeerders en starters te begeleiden tijdens hun oriëntatie op de arbeidsmarkt en bij het vinden van uitdaging de bij hen past.

Achtergrond
Na mijn studie Human Resource Management ben ik gestart als recruiter bij een consultancy bureau. Hier heb ik ervaring opgedaan met het werven en selecteren van zowel starters als ervaren consultants. Daarna ben ik meer richting HR gegaan waarbij ik sollicitatietrainingen heb gegeven en collega’s gecoacht heb in hun loopbaan. De combinatie van deze verschillende rollen kan ik perfect bij Qompas in zetten.

Talent op de juiste plaats?!
In de aankomende maanden ga ik mij bezig houden met het leren kennen van de klanten en kandidaten om zo mooie matches te kunnen maken. Daarnaast staan er een aantal career days op de planning waarbij we veel nieuwe studenten en starters gaan ontmoeten waarbij wij we hen kunnen helpen aan mooie stages startfuncties of traineeships. Waar ik het meeste naar uit kijk? De combinatie van het persoonlijke contact met talenten en het kunnen werken vanuit de grote en complete Qompas database!

Mijn recruitment skills inzetten voor jouw organisatie? Bel of mail me voor een kennismaking. Ik ben bereikbaar op 06-13341649 en via mev@qompas.nl.

Merel.jpg