Nieuws

Campus evenementen 2019

20-02-2019

Afgelopen periode hebben we enorm veel studenten ondersteund op het gebied van hun carrière oriëntatie.

Lees verder »
renske.jpg

Even voorstellen - Renske van Duivenbode, Campus Marketeer

22-06-2018

Vanaf half maart ben ik werkzaam bij Qompas als campus marketeer. Na mijn studie commerciële economie ben ik begonnen als marketeer in de industriële productontwikkeling sector, hier heb ik praktijk ervaring opgedaan op het gebied van online marketing strategie opzetten. Aangezien ik de connectie met de doelgroep miste ben ik verder gaan zoeken naar een nieuwe uitdaging, die heb ik gevonden bij Qompas!

Lees verder »

Campus evenementen t/m oktober

22-06-2018

Waar is het Qompas Campus Team de komende maanden te vinden? Ook in de rustigere zomermaanden gaan wij door.

Lees verder »

Oriëntatie van studenten en starters op de arbeidsmarkt

14-06-2018

Het grote Qompas Campusonderzoek
Vanaf september 2018 lanceert Qompas jaarlijks het grote Qompas Campusonderzoek waarin uitgebreid onderzocht wordt hoe studenten en starters zich oriënteren op de arbeidsmarkt. In dit onderzoek laten we zien hoe studenten en starters hun eigen kansen op de arbeidsmarkt inschatten, welke aspecten zij belangrijk vinden bij de keuze voor een werkgever en via welke kanalen en vanaf welk moment ze starten met oriënteren op hun eerste baan.

Lees verder »
Merel.jpg

Even voorstellen - Merel Vergunst, recruitment consultant

10-09-2018

Graag stel ik mij even voor, ik ben Merel Vergunst en afgelopen maand gestart als recruitment consultant bij Qompas. In 2014 ben ik in Leiden afgestudeerd van de opleiding Human Resource Management, hierna heb ik ervaring opgedaan in recruitment en HR. Bij Qompas combineer ik mijn passies: het trainen van jong talenten het matchen van deze talenten met passende werkgevers. In de komende maanden ga ik mij bezig houden met het benaderen van deze talenten en kijken waarhun talenten liggen om zo mooie matches te gaan maken.

Lees verder »