Campus Jaarplan


Wilt u werken aan uw employer brand én heeft u gedurende het hele jaar behoefte aan (gerichte) promotie van uw traineeships, business courses, stages, inhousedagen of startfuncties? Wilt u een continue instroom van talent? 

Het Employer Branding & Event Promotie-pakket garandeert een jaarronde promotie van uw werkgeversmerk richting onze 180.000 studenten, starters en young professionals in combinatie met gerichte campagnes van uw campusevenementen en vacatures aan de voor u interessante doelgroep die resulteren in yearround continue instroom. 

We doen dit door middel van een uitgebreide presentatie op Qompas CarrièreStart, een ongoing vermelding van uw vacatures en evenementen op onze online evenementenkalender, maandelijkse vermeldingen in onze twee maandelijkse e-nieuwsbrieven en gericht door de persoonlijke presentaties van uw recruiters en medewerkers op de voor uw organisatie relevante branchepagina’s. We brengen uw talent in contact met het best passende talent voor uw organisatie en campusevents middels branchemailings en gerichte direct e-mailing campagnes. 

Tijdens de gehele samenwerkingsperiode heeft u toegang tot de Qompas Talent Manager. In deze online tool kunt u te allen tijden de gepubliceerde informatie op onze sites updaten maar ook de real time resultaten van alle onderdelen van onze samenwerking inzien. Bovendien heeft u toegang tot de Campus Intelligence. Hier vindt u naast de overall resultaten van uw eigen organisatie in Qompas, informatie over hoe andere organisaties het in vergelijking tot uw organisatie doen in Qompas en kunt u onderzoeken inzien van Qompas en haar partners op het gebied van Employer Branding en Campus Recruitment. 

Employer Branding & Event Promotie wordt ondersteund door het printmagazines Qompas SollicitatieGids en het Campus Recruitment Netwerk. Dit netwerk is voor en door corporate campusrecruiters met jaarlijks meerdere themabijeenkomsten. Het hoogtepunt is het jaarlijkse Campus Recruitment Event in september.


Vanaf € 5500

Of neem direct contact op met de campus adviseur.

Bel 071 - 581 55 81