Campus Campagne


Wilt u een business course, inhousedag, startfunctie, traineeship of stageplaats met een deadline promoten? De Campus Campagne van Qompas combineert breed bereik en een gerichte campagne. Op die manier werkt Qompas aan uw employer brand en de promotie van uw campusevenement naar een speciaal voor deze campagne geselecteerde targetgroup. 

Uw organisatie krijgt een uitgebreide presentatie op Qompas CarrièreStart en een gericht profiel op de voor uw organisatie relevante branchepagina’s waarbij de focus is gericht op de medewerkers aan het woord, recruiters aan het woord en uw campusevenementen. Uw campusevenement wordt daarnaast opgenomen in de online evenementen- kalender die wordt verzonden aan 130.000 talenten middels een uitgebreide vermelding en een kalendervermelding in de twee maandelijkse e-nieuwsbrieven. We versturen een direct e-mailing en selecteren die profielen uit de profielenbank die juist voor uw event belangrijk zijn op basis van o.a. studie, afstudeerdatum, geslacht, regio, et cetera. 

Tijdens de gehele periode van de campagne heeft u toegang tot de Qompas Talent Manager. In deze online tool kunt u te allen tijden de gepubliceerde informatie op onze sites updaten en ook de live resultaten van uw campagne inzien.


Vanaf € 3500

Of neem direct contact op met de campus adviseur.

Bel 071 - 581 55 81