De kracht van de combinatie van Employer Branding en Campus Recruitment

Qompas biedt oplossingen aan werkgevers die een campus recruitment vraagstuk hebben. Of dat nu gaat over arbeidsmarktcommunicatie en/of de werving van studenten en starters voor een inhousedag, business course, stage, startfunctie of traineeship. Het Qompas Campus Team heeft altijd een geïntegreerde oplossing. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en maak gebruik van onze kennis en ervaring.
Campus Campagne.jpg

Campus Campagne

Wilt u een business course, inhousedag, startfunctie, traineeship of stageplaats met deadline promoten? De Campus Campagne van Qompas combineert breed bereik en een gerichte campagne.


Meer informatie
Campus jaarplan 2.jpg

Campus Jaarplan

Wilt u werken aan uw employer brand én heeft u gedurende het hele jaar behoefte aan (gerichte) promotie van uw traineeships, business courses, stages, inhousedagen of startfuncties? Wilt u een continue instroom van talent?


Meer informatie
Event recruitment.jpg

Event Recruitment

Heeft u een campusevent dat u wilt promoten en wilt u gegarandeerde resultaten? Of wilt u een event organiseren om voldoende kwaliteit talent te ontmoeten om daar uiteindelijk talenten uit aan te nemen?


Meer informatie
Campus recruitment.jpg

Campus Recruitment

Wilt u starters aannemen maar heeft u geen campus recuiter? Of wilt u hulp bij het werven van schaarse profielen? Met Campus Recruitment kunnen wij talent leveren op basis van de matches die wij maken in met talent in de campus.


Meer informatie
Campus Insights.jpg

Campus Insights

Wilt u weten wat de studentendoelgroep beweegt? Of wilt u bijvoorbeeld testen welke campagne het beste werkt? Met Qompas Campus Insights krijgt u antwoorden op iedere vraag die u over studenten heeft.


Meer informatie